Tidsbestilling via hjemmesiden tast her eller 3074-4119
Tidsbestilling via hjemmesiden tast her eller 3074-4119

Kontakt os

Du kan kontakte os på flere måder:

Bestil tid

Benyt Lægevejen.dk.
Brug NemID det er det letteste og giver hurtigst tid.
Anvend computer i stedet for mobil.

Når du har oprettet dig på Lægevejen.dk vælger du klinikken (Uroklinikken ved G.Hermann), og her benytter du knappen ”Post” og beder om at vi kontakter dig med forslag til konsultationstid.

Du kan ikke anvende knappen ”Tidsbestilling”, da klinikken ikke har selvvalgte tider til rådighed.

Vi sender dig senest følgende tirsdag en tid til konsultation via Lægevejen.dk.

Alternativt kan du ringe til vor telefonsvarer på 3074-4119 og bede om at blive ringet op følgende tirsdag. Korteste ventetid får du via Lægevejen.dk

Bemærk: Du skal sørge for at din læge sender os en henvisning INDEN du kontakter os. Vi kan desværre ikke behandle dig uden vi har en henvisning. Du vil derfor blive afvist, hvis der ikke er en henvisning på dig.

 

Afbud

Hvis du forhindres i at møde til aftalt tid, bedes du hurtigst muligt kontakte klinikken, så en anden patient kan få din tid.

Afbud til konsultation gives på Lægevejen.dk eller SMS til 2259-2801 OG 2259-2802 (begge numre, tak) senest 24 timer inden aftalt konsultation.

Ved udeblivelse uden afbud, kan regning på 250 kr. blive tilsendt efter aftale med regionen.

Årsagen hertil er, at der er sat læge- og sygeplejerske tid af til dit besøg, og uden afbud kan tiden ikke tilbydes anden patient.

Der kan bestilles ny tid når udeblivelsesgebyr er betalt.

 

  • For spørgsmål til sekretæren, benyt Lægevejen.dk eller læg besked på 3074-4119.
  • For spørgsmål til lægen skal du benytte Lægevejen.dk eller lægge besked på 3074-4119. Kun spørgsmål fra patienter i behandling på klinikken vil blive besvaret.